Çok Kedili Evler için Kedi Apartmanları

28-11-2022 01:44
Çok Kedili Evler için Kedi Apartmanları

Çok Kedili Evler için Kedi Apartmanları

Bahçede ya da site alanlarında yaşayan kedilerin konforunu ve güvenliğini sağlayan kedi evleri son derece kullanışlıdır. Çünkü kedi sahipleri için güvenlik ve konfor ön plandadır. Kediler de doğal olarak genellikle rahat ve güvenli dinlenme alanlarına ihtiyaç duyarlar. Nasıl ki evde çamaşır sepeti ya da gardrop çekmeceleri bu patili dostlar için çekici ise dışarıda da bu şekilde alanlara ihtiyaçları vardır.

Kediler yalnızdır ve güçlü iradeleri olan hayvanlardır. Bir kedi evinde dinlenip kendini izole edebilir, ayrıca güvenli bir saklanma yerinden çevreyi gözlemleyebilir. Bu nedenle bir kedi evi, ideal yaşam alanı sağlar. Bu evler, birçok küçük sığınak, tünel ve dinlenme yeri ile farklı şekillerde inşa edilebilir. Çünkü her şey patili dostunun tamamen rahat etmesi için düşünülmüştür.

Çok Yönlü Kullanıma Uygun Kedi Apartmanı Modelleri

Kedi evi, kedin için güzel ve güvenli bir yerdir. Çoğu zaman kedi evleri gerçekten bir eve benzer. Örneğin sivri bir çatı ve pencereler bulunabilir. Kedi evlerini her türlü farklı şekil, boyut ve malzemede ve hem iç hem de dış mekan kullanımı için bulman mümkündür. Ortak noktaları ise bir çatı olması ve dış ortam koşullarından korumasıdır. Kediler günde yaklaşık 14 ila 18 saat uyurlar ve bu nedenle uyumak için güzel bir yer önemlidir. Kedi evleri hem uyumak hem de gözlem yapmak için idealdir. Tek ya da birçok kedinin sığabileceği modeller de üretilir. Çoklu modellere ise kedi apartmanı denir ve oldukça sevimli tasarımlardan oluşurlar.

Mandu tarafından üçgen ev, deniz feneri ve daha pek çok biçimde yapılan kedi apartmanları 1-25 kedilik yaşam alanına sahiptir. Böylece dışarıda yaşayan cins ve özel kedilerinin güvenliğini bu sevimli evlerle sağlayabilirsin. Öte yandan çok daha büyük kedi apartmanları ise ortalama 25 kediye hoş bir yuva olur. Serbest alanı 25 kedi için yeterlidir ve bağımsız 16 ve daha fazla odaya sahip olabilir. Bu odalar ise kedilerin rahatlıkla uyuyup dinlenebileceği alanlardan oluşur.

Şirin ve Kullanışlı Kedi Apartmanlarının Özellikleri

Model ve tasarım olarak oldukça yaratıcı evlerden oluşan bu sevimli yaşam alanları kedilerin de keyifle kalabileceği güvenli malzemelerden yapılır. Dış mekan kullanımına uygun inşa edilen ve dayanıklı malzeme kullanılan kedi evleri genellikle ithal çamdan yapılır ve sertifikalı boyalarla renklendirilir. Boya sertifikası EN-71-3, çocuklar dahil olmak üzere tüm canlıların temasına uygundur. Dış mekan kullanımı için tasarlanan tüm kedi evleri su yalıtımına sahiptir. Bu sayede patili dostların her zaman kuru kalır ve değişen hava koşullarında sığınabilecekleri güvenli bir alana sahip olurlar.

Çatı yalıtımının yanı sıra yerden yüksek tasarlanan kedi apartmanları soğuk zemin ve sudan da koruma sağlar. Doğal ahşap malzeme ise doğal yaşam alanı oluşturduğundan sahip olduğun kediler her zamanda güvende ve mutlu hisseder. Tamamen havadar yapıya sahip kedi evleri ayrıca koku oluşumuna dirençlidir ve son derece uzun ömürlüdür. Hem site sakinlerinin ortak kullanabileceği hem de bireysel olarak bahçende kullanabileceğin çeşitli kedi apartmanları vardır. Yaz ve bahar aylarında kedilerinin rahat etmesi için kedi apartmanlarını tercih edebilir, kedilerinin sosyalleşmesine ve arkadaşlarıyla hoş vakit geçirmesine yardımcı olabilirsin.

Kedi Evlerinin Kediler ve Sahipleri için Sağladığı Avantajlar

Kedi evi ve apartmanlarının ortak özelliklerinden biri site olarak beslenen kedilerin hırsızlığa ya da kötü amaçlı kişilere karşı korunmasını sağlamasıdır. Çünkü kedi apartmanları son derece güvenlidir ve genel olarak ana kapıları açılmadıkça sadece kediler girip çıkabilir. Bu sayede hem cins kedilerin çalınmasına hem de kaybolmasına engel olabilirsin.

Mama kabı ile birlikte gelen büyük kedi apartmanları kedilerin birlikte yaşamasına ve hoş vakit geçirmesine olanak tanır. Özellikle yel değirmeni gibi özel tasarıma sahip olan kedi apartmanları dış mekana da hoş bir hava kazandırır. Örneğin bahçede böyle bir kedi evine yer vererek kendi kedilerini ve sokağındaki kedileri güvenle beslemeye devam edebilirsin.

Tamamen ahşaptan yapılan kedi evi ve apartmanlarının bir diğer avantajı ise kolay kurulumudur. Demonte olarak sunulsa da ürün ile birlikte gelen kılavuz ve video barkodu birkaç dakikada kurulum yapmana olanak tanır. Hemen her zemin için uygun üretilen kedi evlerini dilediğin yerde kurabilir ve kedilerinin hemen kullanması için hazır hale getirebilirsin.

Kedi apartmanları sadece bahçe ya da site içi değil, balkon, teras ve ev içi için de idealdir. Böylece beslediğin kediler adına en güzel kedi evini seçerek onlara farklı ve özgür alanlar sunabilirsin. Çünkü kediler diğer patili dostlara göre daha özgür ruhludur ve bazen yalnız kalmak isterler. Sen de sevimli dostlarına ayrı bir alan yaratabilir ve güvenliğini sağlayarak özgürce yaşamasına yardımcı olabilirsin.

Sen de sevimli dostların için güvenli, konforlu, şık yaşam alanları inşa etmek istersen Mandu kedi apartmanlarını tercih edebilir, kedilerini açık alanda koruma altına alan uzun ömürlü evlere sahip olabilirsin.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.