Bungalov Ev Nedir? Avantajları Nelerdir?

23-03-2022 15:26
Bungalov Ev Nedir? Avantajları Nelerdir?

Bungalov Ev Nedir? Avantajları Nelerdir?

Son yıllarda insanların şehir hayatından uzak olma ihtiyacı giderek artmaktadır. Kişilerin yaşam biçimlerinin değiştirilmesine olanak sağlayan ahşap ev seçenekleri, şehir hayatının stresinden uzak, doğa ile iç içe bir atmosferde huzuru temsil eder. Herkesin kendi hayalinde yarattığı ev modellerini tasarlayan ve üreten Mandu, kullanıcıları için huzur veren yaşam alanları ile hayallerini bir araya getirir. 

Bungalov Ev Nedir?

Bahçe, arsa ya da kiralık bir arazide kendinize ait bir yaşam alanı oluşturmanıza yardımcı olan bungalov ev, Hint dilinde küçük ev anlamına gelir. Ahşap ev olarak da adlandırılan, tek ya da daha çok odalı, verandalı, balkonlu, iki katlı seçenekler sunan ev modellerinden herhangi birini isteğinize ve ihtiyacınıza bağlı olarak tercih edebilirsiniz. Tamamen ağaçtan üretilen yapılar, çevre dostu oldukları gibi üçgen, dikdörtgen ve hobbit ev gibi görünümlerinde olduklarından zevkinize uygun olan bir modeli seçebilirsiniz. Ahşap evler insan psikolojisi üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Son yıllarda tatil trendlerinde de öne çıkan ahşap bungalov ev çeşitleri, çok katlı yapılara göre daha geniş bir zemine oturur. Yapı olarak betonarme evlerden çok daha sağlıklı ve ferah bir ortam oluşturur.  

Ahşap Bungalov Ev Özellikleri Nelerdir? 

Ahşap evlerin yapımında genellikle dayanıklı yapısı ile öne çıkan çam ağacından faydalanılır. Kayın, akçaağaç, büyük köknar ve meşe gibi ağaçlar kullanılarak tasarlanır. Bu ağaç türleri, sağlam gövdeye, yoğun dallara ve çok derin toprağa iyice gömülmüş köklü olduklarından, eviniz için iyi bir temel oluşturur. Ahşap bungalov ev modelleri ağacın getirdiği pek çok avantajlara sahiptir. Hafif yapıları sayesinde deprem yükü çok azdır ve yıkılma riski de son derece düşüktür. Çocuklarınız ve kendi can güvenliğiniz için de emniyetli olan ahşap evler rutin bakımlarını yaptıktan sonra size 80 yıllık bir kullanım sunar. Hem doğanın içinde olayım hem de teknolojik çağın rahatlıklarından faydalanabileyim diyenler için dubleks modeller, herkesin hayalindeki yaşamı inşa edebilir. 

Bungalov Ahşap Ev Avantajları

Bungalov ev modellerinin tercih edenler için sunduğu pek çok avantajlar bulunur. Bu avantajlardan bazıları şunlarıdır;

•Ahşap evleri dilerseniz ormanlık bir alanda dilerseniz denize yakın bir yerde ya da her ikisinin var olduğu bir doğada konumlandırabilirsiniz. Böylece bungalov evinizde kuş cıvıltılarını dinleyerek huzur içinde yaşayabilirsiniz. 

•Ahşabın doğal katmanları sayesinde ev içerisinde oksijen sirkülasyonu sürekli olacağından rutubet oluşmaz. Böylelikle de romatizma, astım gibi rahatsızlarda da rahatlatıcı olur. 

•Ahşap malzeme her zaman hem fizyolojik hem de psikolojik açıdan iyi hissetmenizi sağlar.

•Görünümleri ile dahi doğada yaşama hissi uyandıran ahşap bungalov ev modelleri, ahşap kokusunun verdiği rahatlık ile sinir sisteminizi düzenler ve sakinleşmenizi sağlar.

•Kişilerin ihtiyacına uygun olarak farklı ölçülerde ve formlarda üretilen modellerin dışında römorklu taşınabilir bungalov evler istenilen ya da uygun görülen her yerde doğanın tüm avantajlarını yaşam alanı haline getirilmesine yardımcı olur.

•Doğal, geleneksel ve estetik bir görünüm ahşap dışında hiç bir malzemede bulunmaz. 

•Ahşabın süneklilik özelliği, betonarme yapılara göre daha hafifi olduğundan depreme karşı dayanıklılık sağlar.

•Doğada her zaman yenilenebilir ve çevre dostu malzemedir. İnsan sağlığına hiç bir zararı yoktur.

•Kesilmesi ve birleştirilmesi kolay olduğu için ahşap evler kısa sürede tamamlanabilir.

•Yüksek ısı yalıtımı sağlar.

•Ahşap evlerin bakımı ve tamirleri kolay olur. İhtiyaç olunan malzemeleri de her zaman kolaylıkla bulunabilir.

•Yoğunluğu açısından değerlendirildiğinde yüksek mukavemet gösteren bir malzemedir.

 

 

Bungalov Ahşap Ev Fiyat ve Tasarımları

Ekonomik açıdan da oldukça uygun olan bungalov evler çok kısa süre içinde kendini amorti eder. Farklı büyüklükteki ve farklı tasarımlara sahip evler geniş bir fiyat skalası sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçeneklerle, sunulan küçük evler ekolojik yapıları ile doğayla mükemmel bir uyum sağlar. Estetik görünüm ev seçiminde büyük rol oynar. Siz de her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz ahşap evlere sahip olabilir, dilerseniz ailece dilerseniz dostlarınızla her daim keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Evinizi seçerken, büyüklük ve tasarıma dikkat etmelisiniz. Geniş ürün yelpazesi ile büyük bir memnun kullanıcı kitlesine sahip olan Mandu bungalov ahşap ev modelleri ile de herkesi mutlu eder. 2012 yılından beri sektörün güvenilir markalarından olan Mandu’nun huzurlu, dingin ve konforlu bir yaşam ortamı sunan sevimli ve kusursuz ahşap ev modellerini inceleyebilir, bungalov ev siparişinizi verebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.