Bahçenizi Yaşam Alanına Nasıl Dönüştürebilirsiniz?

15-03-2022 17:28
Bahçenizi Yaşam Alanına Nasıl Dönüştürebilirsiniz?

Bahçenizi Yaşam Alanına Nasıl Dönüştürebilirsiniz? Depolama & Dekorasyon

Bahçeler, hoş vakitlerin geçirilebileceği açık hava mekanlardır. Güzel bahçesi olan bir evde yaşamak hemen hemen herkesin hayalidir. İkinci yaşam alanları denilebilecek bu dış mekanlar, dekorasyon fikirleri ile yeniden düzenlenebilir. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmez noktaları bahçeler, bahçe aksesuarları ve bahçe mobilyaları ile benzersiz bir yaşam alanına dönüştürülebilir. Peyzaj bahçe düzeni modelleri ile hem oturma hem de depolama alanlarına sahip olunabilir. Ancak etkili bir düzen için kaliteli bahçe mobilyalarına yönelmek gerekir. 2012 yılında çeşitli tasarımların üretimine başlayan Mandu, ahşap bahçe mobilyaları ile huzurlu ve dingin yaşam alanı oluşturmayı destekler. Dayanıklı yapıdaki mobilyaları daha düzenli alanlar oluşturmayı mümkün kılar.

Dekoratif Ahşap Saksılar ile Eğlenceli Bahçeler

Bahçe düzeni örnekleri incelendiğinde bahçelere tarz kazandırmak ve dış mekanı süslemek için çeşitli saksıların kullanıldığı görülür. Bahçenin boyutuna ve düzenine uygun bir saksı seçimi ile açık alana çekici bir görünüm kazandırılabilir. Doğru alan yerleştirilen saksılar bahçede vurgulayıcı bir unsur haline gelebileceği gibi bir düzenin oluşmasına da yardımcı olur. Bunun için Ahşap Su Kuyusu Saksı modeli ya da Ahşap Sera Saksı tercih edilebileceği gibi Ahşap Bank Saksı ürünü de tercih edilebilir. Dış mekan kullanımına uygun dayanıklı modellerin bir kısmı çam ağacı ve tekne yapımı gibi zorlu hava koşullarına maruz kalınan alanlarda tercih edilen MARİN PLYWOOD ile imal edilir.

Dağınıklığı Ahşap Dolaplar ile Ortadan Kaldırın

Dolaplar, her koşulda dağınıklığa son veren ürünlerdir. Bahçe gibi açık alanlarda da tercih edilen mobilyalar, çoğunlukla dış mekana dayanıklı malzemelerden imal edilir. Bahçe mobilyalarının da depolanmasını mümkün kılarak koruma sağlar. Mobilyalarını yapımında kaliteli malzemeler kullanan Mandu, bahçeler için dağınıklığa son verecek depolama dolapları imal eder. Ürünler içerisinde yer alan Ahşap Bahçe Deposu (Depolama Evi), bahçe düzeni söz konusu olduğunda kullanışlı tasarımı ile ön plana çıkar. Su ve güneş gibi dış mekan koşullarına uzun yıllar dayanabilen modelin kapı-pencere kilitleri deformasyona uğramayan marin türdedir. Depolama dolabı, bahçe düzeni nasıl olur sorusuna içerisindeki rafları ve askıları ile yanıt verir. Kazma, kürek ve tırmık gibi saplı araçlardan küçük el aletlerine kadar pek çok ürün dolaplarda depolanabilir. Bisikletler dış mekan koşullarından korunmak için bisiklet askılarında muhafaza edilebilir.

Bahçe Yatağı ile Konforu Bahçenize Taşıyın

Bahçe yatakları, açık havada uzanarak güneşin keyfini çıkarma ve doyasıya dinlenme olanağı sunar. Bahçenizi keyifli bir yaşam alanına dönüştürmek için tercih edeceğiniz bahçe yatak modellerinin dayanıklı olmasına uzun ömürlü kullanım için dikkat edilmelidir. Kaliteli bahçe mobilyaları üreten Mandu markasının Exculisive Ahşap Bahçe Yatağı, ithal çam ağacından imal edilir. Çam ağacı mobilyalarda kullanılması tercih edilen dayanıklı bir ağaçtır. Dış mekan koşullarına uygun mobilya hem dinlenme yeri hem de yatak yeri olarak kullanılabilir. Küçük bir huzur alanı oluşturacak bahçe yatağında sevdiklerinizle açık havada keyif dolu vakitler geçirebilirsiniz.

Kamelya ile Bahçe Konforu Sizinle

Bahçenin kalbi olarak nitelendirilebilecek kamelyalar, genellikle keyifli muhabbetlerin yapıldığı ya da çayların yudumlandığı alanlardır. Havalar ısınınca ön plana çıkan kamelyalar, bahçe dekorasyonuna samimi bir atmosfer kazandırırken ayrı bir oda gibi kullanılacak bir ortamın oluşmasına da yardımcı olur. Ahşap yapıları ile bahçelere etkili bir hava kazandırmanın etkili yollarından kamelyalar uzun ömürlüdür. Mandu tarafından üretilen Ahşap Pergole /Kamelya, ithal çamdan imal edilir. Emprenye işlemine tabi tutulan mobilya hem çürümeye hem de kurtlanmaya karşı dayanıklıdır. Kurulumu basit kamelya 2,5 metre yüksekliğine sahiptir. Ayakları zemine beton dökülerek sabitlenen bahçe mobilyası ile bahçenizin keyfini sıcak geçen günlerde doyasıya çıkabilirsiniz.

Piknik Masaları ile Hem Bahçenizi Süsleyin Hem de Dinlenme Alanı Oluşturun

Piknik masaları, güneşli bir günde piknik yapmak istediğinizde ihtiyacınız olan konforu size tattıracak ürünlerdir. Ahşap piknik masaları, bahçenizde hem dinlenme hem de keyifli yemek yeme alanı oluşturur. Dış koşullara karşı dayanıklı olacak malzemelerden üretilen bu ürünler, uzun süre kullanılabilir. Mandu Ahşap Piknik Masası, Finlandiya çamı ile imal edilmiş olup çürüme ve böceklenmeye karşı şeffaf emprenyelidir. Dış mekanda sorunsuz kullanım olanağı sunan piknik masasına ahşap koruyucu boya uygulanmıştır. 

Evcil hayvan kulübelerinden oyun evlerine ve bahçe mobilyalarına kadar geniş ürün yelpazesi olan Mandu, kaliteli ve dayanıklı ürünlerini kullanıcıları ile buluşturur. Siz de bahçenizi daha yaşanılır kılabilmek adına Mandu bahçe mobilyaları ve aksesuarlarını tercih edip hem düzenli hem de dikkat çekici bir bahçe dekorasyonuna imza atabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.